Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το Electra Metropolis


 

Στην καρδιά της πόλης, το “Electra Metropolis” είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αθήνα. Στο Σύνταγμα, την πιο διάσημη πλατεία της χώρας,υποδέχεται ταξιδιώτες και επαγγελματίες που διαλέγουν την Αθήνα για προορισμό τους.

Tο νέο στολίδι της Αθήνας, βασισμένο στις αξίες των «Electra Hotels & Resorts», διαθέτει 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, με θέα στην Ακρόπολη και τη γειτονιά της Πλάκας, ένα εντυπωσιακό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου, πλαισιωμένο με εστιατόρια, café, συνεδριακές αίθουσες, αίθουσες συσκέψεων, διαλέξεων και spa και διαθέτει ένα μοναδικό στο είδος του Roof Garden με θέα προς τον Παρθενώνα και όλη την Αθήνα.
 
Τους χώρους του σφραγίζουν έργα τέχνης του Έλληνα ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, και στα υπόγεια του κτιρίου ειναι επισκέψιμα υπολείμματα του περίφημου Θεμιστόκλειου Τείχους, το τείχος που περιέκλειε την Αρχαία Αθήνα. Στο ισόγειο του θα βρείτε την Αγία Δύναμη, το εκκλησάκι που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στις κολώνες του κτιρίου και κτίστηκε τον 16ο αιώνα.
 
Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο αρωματίζεται από την SCENT LINQ με το άρωμα υπογραφής των Εlectra Hotels.