Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η SCENT::LINQ αρωματίζει την mat.fashion


turning customers into true fans of your stores…

 

 

Η εταιρεία mat.fashion ιδρύθηκε το 1987 και μετρά 21 εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και 550 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως. Με σύνθημα το body positivity η εταιρεία καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της, καταλαμβάνοντας από το ξεκίνημα της λειτουργίας της ηγετική θέση στην ελληνική αγορά plus size μόδας.

 

Για την ολοκλήρωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της και την ενίσχυση της σύνδεσης τους με το brand της η mat.fashion αποφάσισε να αξιοποιήσει την δύναμη του αρωματισμού. Ο αρωματισμός είναι ένα δυναμικό εργαλείο του μάρκετινγκ στους χώρους λιανικής καθώς συμπληρώνει και βελτιώνει την εικόνα της επιχείρησης και την διάθεση των πελατων, φέρνοντας την παράλληλα πιο κοντά σε αυτούς. Πολλές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι οι συνδεδεμένοι πελάτες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και χρήματα στο κατάστημα.

 

Η mat.fashion σε συνεργασία με την SCENT::LINQ δημιούργησε την αρωματική ταυτότητα των καταστημάτων της που είναι βασισμένη σε νότες από λευκά λουλούδια, κεχριμπάρι, κέδρο και εσπεριδοειδή, όλα αυτά εξαιρετικά  συνδυασμένα για να προσφέρουν την μοναδική αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της.