Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Άρωμα Χριστουγέννων στην Αθήνα


 

 

Το Little Kook, το γλυκοπαραμυθοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας τραβάει τα βλέμματα όλες τις εποχές του χρόνου. Τα Χριστούγεννα, όμως έχει την τιμητική του καθώς μεταμορφώνεται σε κάτι μαγικό. Εδώ και χρόνια αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων όσων αναζητούν την πιο παραμυθένια φωτογραφία. Ο στολισμός είναι παροιμιώδης.  Γιρλάντες, λαμπιόνια, ξωτικά, Αη Βασίληδες και χιλιάδες στολίδια μετατρέπουν το δρόμο σε ένα ζωντανό παραμύθι.

 

Ο χώρος μέσα είναι εξίσου εντυπωσιακός με το εξωτερικό. Το μαγαζί είναι στολισμένο απ’ άκρη σ’ άκρη με σκηνές και πρωταγωνιστές από παραμύθια σε κάθε αίθουσα. Πανοπλίες, παλιές τραπεζαρίες και πιάνο, χωρίς φυσικά να λείπει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα φωτάκια.

 

Εκτός από τον καθηλωτικό στολισμό, στο Little Kook σερβίρονται και πολύ ωραίες γεύσεις με μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, ζεστές σοκολάτες και τσάι, όλα τους με απίθανα ονόματα.

 

Το Little Kook στην καρδιά του Ψυρρή που αποτελεί talk of the town κάθε χρόνο, δημιούργησε σε συνεργασία με την Scent Linq ένα μοναδικό άρωμα που σκοπό έχει να ολοκληρώσει την παραμυθένια εμπειρία του καταστήματος.