Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

H SCENT LINQ αρωματίζει τον όμιλο Domes Resorts


 

 

 Η Scent Linq έχει δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Domes Resorts. Αρώματα υψηλής αισθητικής διαχέονται διακριτικά στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού, καλωσορίζοντας τους πελάτες και παράλληλα δημιουργώντας μια ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση τους  με τον χώρο. 

 

Το νέο ανακαινισμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Domes Resorts βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στην μπλε σημαίας παραλία της Γλυφάδας στην Κέρκυρα, με απευθείας πρόσβαση στα κρυστάλλινα νερά. Το εμπνευσμένο θέρετρο που διαχειρίζεται ο πολυβραβευμένος Ελληνικός όμιλος  Ledra Hotels & Villas συνδυάζει απρόσκοπτα τον τοπικό πολιτισμό και την παράδοση με ένα χαλαρό, βενετσιάνικο και μποέμικο στιλ.

 

Το Domes Zeen Chania, το νέο απόκτημα της Domes Resorts, είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο φωλιασμένο σε ένα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα ζεστό, μοντέρνο σκηνικό σε γήινους τόνους που δένει τέλεια με το περιβάλλον του. Προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αποτελεί ένα μοναδικό ξενοδοχείο λόγω του απαράμιλου στυλ και της φιλοσοφίας του.

 

 

Tο νέο ξενοδοχειακό διαμάντι της Κέρκυρας, το εμβληματικό Domes Miramare Corfu ξεκίνησε τη λειτουργία του από τα μέσα Ιουνίου. Το ξενοδοχείο που χτίστηκε αρχικά από την οικογένεια Ωνάση στα τέλη της δεκαετίας 1960, σχεδιασμένο με βάση τις γραμμές του μοντερνιστικού κινήματος της εποχής από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Χαράλαμπο Σφαέλλο, διαχειρίζεται σήμερα η Domes Resorts, που αποτελεί τον λειτουργικό εταίρο του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί.